Fri fragt ved køb for 299

Levering 1 - 2 hverdage

FAQ

Ja! Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Du skal bare huske at tage kontakt til os, før du sender varen retur. Læs mere om retur og reklamation her.

Ja, du betaler selv fragten for at sende varen retur. Til gengæld returnerer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostningerne (standardlevering) ved købet af varen.

Som erhvervsdrivende har du 12 måneders reklamationsret, på varer købt hos PS-NIELSEN ApS. Det betyder, at såfremt varen havde fejl da du købte den, har du ret til at få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen.

Vi tilbagebetaler senest 14 dage fra den date, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur og konstateret at plomberingen ikke er brudt, og at varen er intakt.

Måske! Skynd dig at skrive på kontakt@ps-nielsen.dk eller ring til +4540209535, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig.

Du skriver til kontakt@ps-nielsen.dk, eller ringer til +4540209535, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig.

Hos PS-Nielsens webshop til erhvervsdrivende har du på nuværende tidspunkt kun mulighed for at betale med faktura. Faktura fremsendes efter afsendelsen af dine varer. Læs mere i handelsbetingelserne her.

Forventet leveringstid er 1-3 hverdage, bed bestilling inden kl. 12 sendes varen samme dag. Hvis du bestiller en vare som er i restordre, kan det have længere leveringstid. Vi kontakter dig, hvis en vare i din ordre er i restordre. Hvis du har bestilt flere varer, så sendes de som udgangspunkt samlet og restordrevarer sendes når de er på lager igen.

Vi leverer kun i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne. Hvis dine varer skal leveres til udlandet, så skriv endelig til os på kontakt@ps-nielsen.dk eller ring til +4540209535, så finder vi en løsning.

Vi tilbyder følgende leveringsformer?

  • GLS Levering til virksomhed: 75 kr

Ordrer over 999 kr. levers fragtfrit.

Hvad mangler du?