92686555_10217669509714123_6661992419287891968_o-blackwhite

Pia Maria Wolf Nielsen

Direktør
Søren Nielsen

Søren Flemmer Nielsen

Direktør
PersonaleSortHvid (5 of 8)

Jane Næss

Økonomichef
Tina Damsgaard PS-NIELSEN.jpg

Tina Elbæk Damgaard

Salgschef
Cecilie Dewar PS-NIELSEN

Cecilie Dewar

Salgskonsulent
Lene Hansen PS-NIELSEN

Lene Holst Hansen

Salgskonsulent
Nanna Larsen PS-NIELSEN

Nanna Larsen

Salgskonsulent
PersonaleSortHvid (6 of 8)

Josephine Byrialsen

Marketing & SoMe Manager
PersonaleSortHvid (8 of 8)

Jane Flemming Larsen

Web & Marketing
PersonaleSortHvid (4 of 8)

Jeppe Christophersen

Marketing & Web
PersonaleSortHvid (3 of 8)

Malene Nissen

Fakturering & Administration
PersonaleSortHvid (2 of 8)

Camilla Rasmussen

Ejendomsadministration
PersonaleSortHvid (1 of 8)

Randi Schmidt

Lagerassistent
Ismeta-00620-scaled-300x300

Ismeta

Rengøringsassistent

Vision
Danmarks førende forhandler af hårplejeprodukter, foretrukket af både frisørmestre og private forbrugere, med et anerkendt udvalg af eksklusive produkter i verdensklasse og en konsekvent professionel, hjælpsom og troværdig service over for vores kunder.

Mission
At tilbyde forbrugerne et bredt udvalg af eksklusive produkter af den højeste kvalitet, som altid løbende er gennemtestede af professionelle, ikke er skadelige for miljøet og imødekommer kundernes behov, hvad end de er frisørmestre eller private forbrugere.

Værdier

Ærlighed

Vi vægter ærlighed og gennemsigtighed højt ved PS-Nielsen. Vi sælger ikke produkter vi ikke selv kan stå inde for, og er altid ærlige i vores vurderinger af produkter.

Loyalitet

Vores succes kan i højere grad end noget andet måles på vores og kundernes loyalitet. Hvis vi gør vores arbejde, og altid yder en god, ærlig og hjælpsom service, vil vores kunder vende tilbage gang på gang. Kundernes tilfredshed er vores topprioritet.

Kvalitet

Det er et kompromisløst princip, at vores udvalg altid skal bestå af produkter i verdensklasse. Vi tester og evaluerer løbende vores produkter i samarbejde med vores kollegaer i frisørbranchen, så vi altid er sikre på, at vi udelukkende forhandler produkter af højeste kvalitet. Det er de praktiske erfaringer med produkterne, der styrer kursen i PS-Nielsen.

Glæde

Vi ønsker at være Danmarks førende frisørgrossist. For os er den bedste grossist den, der har de gladeste medarbejdere og kunder. Vi lægger hjerte og sjæl i vores virksomhed, og ønsker at ende ud med ikke blot branchens gladeste kunder, men også branchens gladeste medarbejdere.