Vores Koncept

PS-NIELSEN er ikke blot en frisørgrossist – vi er frisørernes samarbejdspartner. Vi sælger ikke blot frisørprodukter- og inventar, vi følger hele processen til dørs. Det betyder at vi er her for at hjælpe vores kunder gennem vejledning, uddannelse og support. Vi står nemlig inde for det vi sælger.
For dig, som erhvervskunde hos PS-NIELSEN, betyder det at du kan stole på os, når du køber ind til din salon. Hvis du er i tvivl om hvordan du plejer din saks, så guider vi dig igennem det. Hvis du har en kompliceret farvning, så kan du få direkte rådgivning hos os. Hvis dine kunder har spørgsmål om vores produkter, så kan vi besvare dem, på et sprog alle kan forstå. Hvis du trænger til ny inspiration til farvebehandlinger eller klippeteknikker, så kan du melde dig til vores kurser og workshops.
PS-NIELSEN er nemlig ikke bare en forhandler, vi er selv frisører.

Som frisører kender vi også branchen, og vi former os efter de behov, som vores kunder løbende udvikler. Vi tilbyder for eksempel, at din salon kan bruge vores webshop til at hente det produktsalg, som kan være svært at hente i salonen. Gennem vores partnerordning kan du nemlig henvise dine kunder til os, og lade dine kunder handle os os fra hjemmets fire vægge – hvor du vil få kommission for salget.

Holdet bag

Pia Maria Wolf Nielsen

Pia Maria Wolf Nielsen

Direktør

Cecilie Dewar

Cecilie Dewar

Salgskonsulent

Jeppe Christophersen

Jeppe Christophersen

Webudvikling & Marketing

Randi Schmidt

Randi Schmidt

Lagerassistent

Søren Flemmer Nielsen

Søren Flemmer Nielsen

Direktør

Lene Holst Hansen

Lene Holst Hansen

Salgskonsulent

Karina Skov Knudsen

Karina Skov Knudsen

Fakturering & Administration

Ismeta

Ismeta

Rengøringsassistent

Jane Næss

Jane Næss

Økonomichef

Josephine Byrialsen

Josephine Byrialsen

Marketing & SoMe Manager

Malene Nissen

Malene Nissen

Fakturering & Administration

Tina Elbæk Damgaard

Tina Elbæk Damgaard

Salgschef

Jane Flemming Larsen

Jane Flemming Larsen

Web & Marketing

Camilla Rasmussen

Camilla Rasmussen

Fakturering & Administration

Vores Værdier og Mission

Vision
Danmarks førende forhandler af hårplejeprodukter, foretrukket af både frisørmestre og private forbrugere, med et anerkendt udvalg af eksklusive produkter i verdensklasse og en konsekvent professionel, hjælpsom og troværdig service over for vores kunder.

Mission
At tilbyde forbrugerne et bredt udvalg af eksklusive produkter af den højeste kvalitet, som altid løbende er gennemtestede af professionelle, ikke er skadelige for miljøet og imødekommer kundernes behov, hvad end de er frisørmestre eller private forbrugere.

Værdier

Ærlighed

Vi vægter ærlighed og gennemsigtighed højt ved PS-Nielsen. Vi sælger ikke produkter vi ikke selv kan stå inde for, og er altid ærlige i vores vurderinger af produkter.

Loyalitet

Vores succes kan i højere grad end noget andet måles på vores og kundernes loyalitet. Hvis vi gør vores arbejde, og altid yder en god, ærlig og hjælpsom service, vil vores kunder vende tilbage gang på gang. Kundernes tilfredshed er vores topprioritet.

Kvalitet

Det er et kompromisløst princip, at vores udvalg altid skal bestå af produkter i verdensklasse. Vi tester og evaluerer løbende vores produkter i samarbejde med vores kollegaer i frisørbranchen, så vi altid er sikre på, at vi udelukkende forhandler produkter af højeste kvalitet. Det er de praktiske erfaringer med produkterne, der styrer kursen i PS-Nielsen.

Glæde

Vi ønsker at være Danmarks førende frisørgrossist. For os er den bedste grossist den, der har de gladeste medarbejdere og kunder. Vi lægger hjerte og sjæl i vores virksomhed, og ønsker at ende ud med ikke blot branchens gladeste kunder, men også branchens gladeste medarbejdere.

Om Os

PS-Nielsen er i dag et af landets førende frisørgrossister, og væksten er støt stigende. Men alle fortællinger har en begyndelse. PS-Nielsens fortælling begyndte i Fyns hovedstad, Odense, tilbage i året 2010. Pia og Søren, the power-couple i frisørkunsten, anerkendte Danmarks-, Nordisk-, Europæisk- og Verdensmestre i utallige frisørgrene, higede efter at øge deres bidrag til frisørfaget. En håndskade satte Pia ud af spil som udøvende frisør, og som i mange andre fortællinger, udsprang en verden af muligheder og eventyr af en ellers ulyksalig situation. Med panden højt og ild i hjertet kastede parret sig ud i at skabe Danmarks bedste frisørgrossist virksomhed.

Mellem dem, har Pia og Søren 60 års erfaring i branchen, utallige mesterskabssejre og succes som landsholdstrænere i både Danmark og Norge. Pia og Søren kan deres kram. Indefra og ud er Pia og Søren frisører – det er der ingen tvivl om, og et kontor fyldt med pokaler, diplomer og priser vidner om dette. Pias ulykke tændte en kreativ ild i parret, der mundede ud i et ønske om at skabe værdi for andre frisører som grossist.

“Vi satte os fire kerneværdier for øje: ærlighed, kvalitet, loyalitet og glæde. De værdier holder vi stadigvæk tæt på hjertet, og vi udfører dem i vores vision: Vi vil være Danmarks bedste frisørgrossist. Og når vi siger ’Danmarks bedste frisørgrossist’, så er det ikke fordi, at vi skal være grossisten med højest indtjening. For os er den bedste grossist den, der har de gladeste kunder.” – Søren Nielsen

Pia og Søren er forblevet aktive i frisørbranchen, og ser alle frisører som en del af en familie. En familie hjælper, støtter og lytter til hinanden, og PS-Nielsen støtter vores familie, ved at give dem den bedst mulige service. Derfor forhandler vi kun produkter af markedets ypperste kvalitet. De praktiske erfaringer med produkter – hvad end dette er hårprodukter, sakse, inventar eller andet – styrer kursen i PS-Nielsen. Det skal ikke bare fungere – det skal være det bedste på markedet. Vi er totalleverandør til frisørerne, og kan tilbyde alt der skal til for bygge en salon op fra bunden. Derudover er kurser, opkvalificering, videreuddannelse og konstant udvikling er en del af PS-Nielsens ånd, og vi stiller jævnligt vores ekspertise til rådighed, til dem der ønsker at lære nye teknikker, få erfaring med nye farvesystemer, og meget mere.

Vi udviklede Pure Nan serien, da der i vores egne saloner opstod efterspørgsel på produkter, som var så rene som muligt, og med omtanke for både miljøet og samvittighedsfulde produktionsforhold. Pure Nan er en danskproduceret serie udviklet af frisører, som baserer sig på naturlige og allergivenlige ingredienser. Senere har vi udvidet med forhandlerskab af Artégo, INsight, Calcagni og VEZZOSI, som er produkter vi er stolte over at føre.

Som grossist er vi også rigtigt stolte over, at vi to gange er blevet kåret som Gazellevirksomhed af Dagbladet Børsen, for det bekræfter os kun i, at vores kunder sætter pris på vores arbejde og bidrag. Vi har dog aldrig tænkt os at sige, at nok er nok. Vi finder hele tiden nye områder, hvor vi kan forbedre os, udvikle os, og yde en endnu bedre service.