Du har ingen produkter i din favoritliste

Inspirerende trends til vinter

Regnvejr, kulde, blæst og mørke. Efteråret ligner sig selv – men det behøver du ikke gøre! Selvom antallet af julefrokoster og julefester i år er stærkt reduceret, så skal vi aldrig gå på kompromis med vores stil. Og især ikke vores hår! 

Hvis du, ligesom os, trænger til lidt fornyelse her i udgangen af året, så har vi været på jagt efter trends. Trends du kan bruge til inspiration, så du kan finde ud af præcis hvad du skal bede din frisør om! 

1 Face Frame

Frisoer Carina Vibaek PS NIELSEN 500x223

Bare rolig, 90’erne er ikke tilbage (endnu). Selvom vi kender Face Frame fra 90’ernes popstjerner, så passer den super godt til den moderne stil. Face Frame er en farveteknik, hvor din frisør tilpasser den forreste del af din hårpragt, så dit ansigt bliver sat i fokus. Det lækre i Face Frame er, at en dygtig frisør kan ramme en tone i farvningen, så din huds naturlige glød vil stå i stærkere kontrast. Det synes vi især er super lækkert, når vi kun går rundt og bliver blegere vinteren over. Nogle vælger også at gå efter en pangfarve eller en farve som er i stor kontrast til resten af håret. Kun fantasien sætter grænser! 

2 The bob Cut

The Bob Cut PS NIELSEN Hair Trends Vinter 333x500

Det er næsten lidt synd at kalde bobcuttet for en trend, for den har aldrig rigtig været væk. Det er en super frisure til dig, som ikke har evigheder af tid om morgenen, til frisering og opsætning. Noget der måske lyder tillokkende, når det bliver mørkere og mørkere om morgenen. Selvom det er en nem frisure, så er der dog stadigvæk masser af potentiale for styling og opsætning, hvis dagen skal være lidt ekstra. Du har også meget stor fleksibilitet i, hvordan din bob skal være. Du kan, for eksempel, få lavet en helt skarp linje, der indrammer dit ansigt knivskarpt. I den modsatte ende kan du vælge den løse og afslappede bob, som kræver minimal vedligeholdelse.  

3 Hjemmespa

Hjemme Spa Ps Nielsen 500x223

Måske er du næsten lige blive klippet, men det synes vi ikke skal forhindre selvforkælelsen. En af de største trends vi ser, det er nemlig at selvforkælelsen bliver taget ind i hjemmet. Når kalenderen bliver tømt mere og mere for arrangementer, så er det måske ikke nyklippet hår der er det vigtigste. Det kan dog for mange af os være nødvendigt at bryde rutinen, når vi går glip af alt det vi er vant til. Derfor kan du overveje at give dig selv en dag, fyldt med selvforkælelse og velvære. Du kan for eksempel gå på opdagelse i vores julepakker, måske er der en der passer til lige præcis dig? Og nu når du er i gang, hvorfor så ikke lige toptune den med collagenhandsker og sokker! Når det er tid til selvforkælelse, så skal den have hele armen! 

Hvad mangler du?