Mission, Vision og Værdier

Vision

Danmarks førende forhandler af hårplejeprodukter, foretrukket af både frisørmestre og private forbrugere, med et anerkendt udvalg af eksklusive produkter i verdensklasse og en konsekvent professionel, hjælpsom og troværdig service over for vores kunder.

 

Mission

At tilbyde forbrugerne et bredt udvalg af eksklusive produkter af den højeste kvalitet, som altid løbende er gennemtestede af professionelle, ikke er skadelige for miljøet og imødekommer kundernes behov, hvad end de er frisørmestre eller private forbrugere.

 

Værdier

Ærlighed

  • Vi vægter ærlighed og gennemsigtighed højt ved PS-Nielsen. Vi sælger ikke produkter vi ikke selv kan stå inde for, og er altid ærlige i vores vurderinger af produkter.

Loyalitet

  • Vores succes kan i højere grad end noget andet måles på vores og kundernes loyalitet. Hvis vi gør vores arbejde, og altid yder en god, ærlig og hjælpsom service, vil vores kunder vende tilbage gang på gang. Kundernes tilfredshed er vores topprioritet.

Kvalitet

  • Det er et kompromisløst princip, at vores udvalg altid skal bestå af produkter i verdensklasse. Vi tester og evaluerer løbende vores produkter i samarbejde med vores kollegaer i frisørbranchen, så vi altid er sikre på, at vi udelukkende forhandler produkter af højeste kvalitet. Det er de praktiske erfaringer med produkterne, der styrer kursen i PS-Nielsen.

Glæde

  • Vi ønsker at være Danmarks førende frisørgrossist. For os er den bedste grossist den, der har de gladeste medarbejdere og kunder. Vi lægger hjerte og sjæl i vores virksomhed, og ønsker at ende ud med ikke blot branchens gladeste kunder, men også branchens gladeste medarbejdere.