Fri fragt ved køb for 299

Levering 1 - 2 hverdage

Calcagni blev grundlagt i 1995 på baggrund af Luciano Calcagnis entreprenørielle succes, efter flere årtier i branchen. I dag er det en førende virksomhed i dets branche, og har en betydelige vilje til vækst. Calcagni havde været i branchen i mange årtier, og skabelsen af virksomheden Calcagni opstod som en naturlig udvikling og ekspansion af hans viden, erfaringer og indsigt i branchen. Calcagni satte sig for mål at kunne levere en service fra A til Z inden for kosmetik-, hår-, og parfumebranchen. Virksomheden levere både service til private kunder og større virksomheder.  

Calcagni har hjemme i Italien, hvor de står bag hele fem forretninger i VereseLegnanoComo, Gallarate og Milano. Calcagni er i besiddelse af en enorm lagerbygning, da de i høj grad prioriterer tilgængeligheden af deres produkter. Ingen kunder skal opleve en betydelig ventetid på deres ønskede produkter ved Calcagni, som i øvrigt sælges til yderst konkurrencedygtige priser. 

Calcagni Professional er en serie af services som frisørsaloner og andre kosmetiske virksomheder i stigende grad gør brug af. Virksomheden stiller ikke blot gode, kvalitetstestede produkter til rådighed, de afholder også jævnligt kurser for professionelle i branchen. Fra A til Z søger Calcagni at opfylde alle kundens behov – og altid til konkurrencedygtige priser.

Hvad mangler du?