Fri fragt ved køb for 299

Levering 1 - 2 hverdage

PS-NIELSEN er i dag et af landets førende frisørgrossister, og væksten er støt stigende. Men alle fortællinger har en begyndelse. PS-NIELSENs fortælling begyndte i Fyns hovedstad, Odense, tilbage i året 2010. Pia og Søren, the power-couple i frisørkunsten, anerkendte Danmarks-, Nordisk-, Europæisk- og Verdensmestre i utallige frisørgrene, higede efter at øge deres bidrag til frisørfaget. En håndskade satte Pia ud af spil som udøvende frisør, og som i mange andre fortællinger, udsprang en verden af muligheder og eventyr af en ellers ulyksalig situation. Med panden højt og ild i hjertet kastede parret sig ud i at skabe Danmarks bedste frisørgrossist virksomhed.

Mellem dem, har Pia og Søren 60 års erfaring i branchen, utallige mesterskabssejre og succes som landsholdstrænere i både Danmark og Norge. Pia og Søren kan deres kram. Indefra og ud er Pia og Søren frisører – det er der ingen tvivl om, og et kontor fyldt med pokaler, diplomer og priser vidner om dette. Pias ulykke tændte en kreativ ild i parret, der mundede ud i et ønske om at skabe værdi for andre frisører som grossist.

“Vi satte os fire kerneværdier for øje: ærlighed, kvalitet, loyalitet og glæde. De værdier holder vi stadigvæk tæt på hjertet, og vi udfører dem i vores vision: Vi vil være Danmarks bedste frisørgrossist. Og når vi siger ’Danmarks bedste frisørgrossist’, så er det ikke fordi, at vi skal være grossisten med højest indtjening. For os er den bedste grossist den, der har de gladeste kunder.” – Søren Nielsen

Pia og Søren er forblevet aktive i frisørbranchen, og ser alle frisører som en del af en familie. En familie hjælper, støtter og lytter til hinanden, og PS-Nielsen støtter vores familie, ved at give dem den bedst mulige service. Derfor forhandler vi kun produkter af markedets ypperste kvalitet. De praktiske erfaringer med produkter – hvad end dette er hårprodukter, sakse, inventar eller andet – styrer kursen i PS-NIELSEN. Det skal ikke bare fungere – det skal være det bedste på markedet. Vi er totalleverandør til frisørerne, og kan tilbyde alt der skal til for bygge en salon op fra bunden. Derudover er kurser, opkvalificering, videreuddannelse og konstant udvikling er en del af PS-NIELSENs ånd, og vi stiller jævnligt vores ekspertise til rådighed, til dem der ønsker at lære nye teknikker, få erfaring med nye farvesystemer, og meget mere.

Vi udviklede Pure nan serien, da der i vores egne saloner opstod efterspørgsel på produkter, som var så rene som muligt, og med omtanke for både miljøet og samvittighedsfulde produktionsforhold. Pure nan er en danskproduceret serie udviklet af frisører, som baserer sig på naturlige og allergivenlige ingredienser. Senere har vi udvidet med forhandlerskab af Artégo, INSIGHT, Calcagni og VEZZOSI, som er produkter vi er stolte over at føre.

Som grossist er vi også rigtigt stolte over, at vi to gange er blevet kåret som Gazellevirksomhed af Dagbladet Børsen, for det bekræfter os kun i, at vores kunder sætter pris på vores arbejde og bidrag. Vi har dog aldrig tænkt os at sige, at nok er nok. Vi finder hele tiden nye områder, hvor vi kan forbedre os, udvikle os, og yde en endnu bedre service.

Vores nyeste udvikling er springet ud i direkte salg til slutforbrugeren – helt almindelige mennesker, der ønsker salonoplevelsen hjemme under deres egen bruser. Sortimentet indeholder de samme produkter som vores frisørsaloner og samarbejdspartnere anvender og udbyder til kunderne. For dig som kunde betyder det, at du trygt kan handle ved os og være sikker på kvaliteten af de produkter du køber. Vi sælger ikke ét eneste produkt vi ikke kan stå inde for, og tilpasser vores sortiment efter både efterspørgsel og praktiske erfaringer fra professionelle frisører.

VISION:
Danmarks bedste frisørgrossist.

VÆRDIER:
Ærlighed – Loyalitet – Kvalitet – Glæde.

Hvad mangler du?