Fri fragt ved køb for 299

Levering 1 - 2 hverdage

Vezzosi har designet og produceret interiør til frisørsaloner i over 30 år. I over 30 år har Vezzosi assisteret frisører verden over, med at finde det perfekte interiør til deres salon, der både er innovativt, kreativt og af højeste kvalitet. Vezzosi følger en konkret, fast procedure i deres arbejde, som har ført dem til at være en af de førende virksomheder på markedet.  

Fra forskning til form 

Den konstante søgen efter nye serier, nye materialer og nye trends, fører os løbende til skabelsen af nye forme og genstande” skriver Vezzosi. Disse objekter opfylder ikke blot kundens praktiske krav, men bliver dekorative designobjekter. Fra aluminium til stål, til glas, træ og plexiglas, er intet overladt til tilfældigheder. Vezzosis designs er resultatet af dybdegående analyse af ikke blot frisørverdenen, men utallige forskellige sektorer af markedet. Inspiration findes over alt, og Vezzosi leder efter denne inspiration i selv de mindst oplagte steder – og bruger denne i kreationen af nye objekter. 

Kvalitet og service 

Det er ikke blot kreativiteten der er i højsæde når Vezzosi designer – det er i lige så høj grad produktkvaliteten og kundetilfredshed. Produktkvalitet og kundetilfredshed er to områder som de anser som uundværlige for virksomhedens succes. Hvert enkelt produkt der forlader Vezzosis fabrik akkompagneres med en mærkning der certificerer dets produktionsomstændigheder og italienske ophav. I et marked præget af et prismæssigt kapløb, hvor der pludselig er plads til flere og flere produkter af faldende kvalitet, søger Vezzosi at bibeholde den højest kvalitetsmæssige standard. Denne standard er gennemgående for Vezzosi, og er bibeholdt i den service de tilbyder kunden, herunder fx et designkontor der altid er tilgængeligt til 3D design-planlægning. Moderne teknologiske innovationer muliggør i dag udarbejdelsen af digitale billeder, på baggrund af mål fra salonerne. Derfra kan man nemt og simpelt skabe specialdesignede billeder af salonerne fuldt møbleret med møblement efter kundens ønske. Dette er blot et af mange forskelligartede services virksomheden tilbyder. Kort sagt, dem der ønsker at gøre brug af Vezzosis services, vil blive fulgt og assisteret i alle deres valg, fra den spæde start, til den endelige salon står færdig. 

Kollektioner og samarbejde 

I adskillige år har Vezzosis kommercielle- og marketingspolitik været at skabe en serie-fokuseret produktion af kollektioner, så de kan tilbyde veldefinerede og personaliserede forslag til møblering af saloner.  

Vezzosi samarbejder løbende med udvalgte designere fra hele verden. Et eksempel er vores POD-kollektion, skabt i samarbejde med den kendte designer Denis SantachiaraSantachiara er en verdenskendt designer, der blandt andet har været udstillet på Louvre i Paris, Moma i New York og Venice Biennale.  

Vezzosis seneste kollektion er EMPORIO VEZZOSI, en komplet serie af møblement med et ungt design og lave priser.

Hvad mangler du?