Nyheder

Hos PS-NIELSEN er vi stolte over vores sakse. I samarbejde med vores fast tilknyttede fabrik i Korea, kan vi garantere sakse af kvalitetsmaterialer, der alle lever op til vores høje krav. Vi sælger kun sakse af en kvalitet, som vi selv ville bruge i en salon, og vi står inde for kvaliteten, også når du har brugt den i flere år. Vi ved nemlig at din frisørsaks er dit vigtigste værktøj i salonen, og med os i ryggen kan du være sikker på, at dit værktøj lever op til dine høje krav.

Rebuild B2b
HG FLOW November Edition
Elastic curl model

Tilføj din overskrift her

Hos PS-NIELSEN er vi stolte over at kunne præsentere en lang række produkter, der netop er godkendt til Grøn Salon. Størstedelen af vores INSIGHT serie er kommet på Grøn Salons Positivliste over kosmetiske produkter. INSIGHT er ikke blot hårpleje af højeste og mest virksomme kvalitet, produkterne indeholder også minimum 96% naturlige ingredienser, er veganske og fri fra syntetiske farvestoffer. Listen med fordele er meget længere, men disse fortrin giver et indblik i, hvad INSIGHT er for et mærke – hvilket nu munder ud i en plads på Grøn Salons positivliste.  Vi ved at vores kunder stiller højere og højere krav, og dem stræber vi efter at efterkomme. Ikke kun i salonen, men også i hjemmet. INSIGHT produkterne slutter sig til familien af PS-NIELSEN produkter, som allerede nu er på positivlisten, heriblandt produkter fra Pure nan serien. 

Tilføj din overskrift her

Alle produkter på Grøn Salons lister bliver vurderet selvstændigt på grundlag af de stoffer, som fremgår af ingredienslisten. For at komme på Grøn Salons positivliste, så skal de testede produkter være fri for skadelige kemikalier. Vores INSIGHT produkter er udelukkende baserede på naturlige og rene ingredienser. Kravene fra Grøn Salon forholder sig ikke kun til, hvordan produkterne påvirker hår og hud, men også hvordan produkterne nedbrydes i naturen. Dette er noget som INSIGHT også har enorm fokus på. INSIGHTs emballage er derudover 100% nedbrydelig.