Det er ved at være den tid på året… Valentines Dag er so last year, i år handler det om den 15. Februar – Singles Awareness Day! Denne dag handler om selvforkælelse, luksus og DIG. Erklær din kærlighed til dig selv, og brug dagen på selvpleje og forkælelse i den højeste kvalitet. Vi har samlet tre lækre kurve med luksuriøse produkter til denne dag, og halveret prisen for dig – da alle fortjener en dag af selvforkælelse.  

DELUX PAKKEN

Denne pakke består af en skånsom Body Cleanser, en fugtgivende håndcreme, en plejende kropsolie samt et sæt collagenmasker til hænder og fødder. Pakken er til dig, der elsker din hud, og hjælper dig med at bringe din naturlige glød frem. Alle produkterne er dermatologisk testet, produceret bæredygtigt og af den højeste kvalitet. Forkæl dig selv eller en veninde der fortjener en luksuriøs omgang forkælelse.  

PREMIUM PAKKEN

Denne pakke består af en antioxiderende shampoo og balsam, en blid body cleanser, en fugtgivende håndcreme, en plejende kropsolie samt et sæt collagenmasker til hænder og fødder. Pakken er til dig, der elsker din hud, og hjælper dig med at bringe din naturlige glød frem. Alle produkterne er dermatologisk testet, produceret bæredygtigt og af den højeste kvalitet. Forkæl dig selv eller en veninde der fortjener en luksuriøs omgang forkælelse.  

LUKSUS TIL MÆND

Denne pakke består af en lækker Hair & Body Cleanser, en aftershave ansigtscreme og en multifunktionel skæg- og barberingsolie. Pakken er til dig, der vil give dit ansigt, hår og krop en lækker pleje, og ikke gå på kompromis med kvaliteten. Alle produkter i INsight Man serien er lavet af lækre råvarer af bedste kvalitet.