Have a Wonderful Day

Trænger dine hænder til en hjælpepakke, så er du det rigtige sted. Dennne hjælpepakke sørger for at dine hænder bliver plejet samtidig med at opretholde det høje hygiejneniveau. Mange håndvask i løbet af dagen eller udtørrende håndsprit kan give meget tørre hænder, som hunger efter fugt. Derfor er det helt essentielt at både håndsprit og håndsæbe har en plejende formular. Have a Wonderful Day-tilbuddet består af en håndsprit og håndsæbe fra Have a Wonderful Day og en lækker håndcreme fra Rain Dance. Samlet før pris 240kr. og nu kan den herlige hjælpepakke købes for 140kr.

Have a Wonderful Day

Hjælp dig selv og din frisør!

Hos PS-Nielsen ved vi, at 2 ugers lukning af salon har store konsekvenser og derfor vil vi gerne tilbyde vores kunder en lille hjælpepakke. Vi tilbyder derfor en 30% rabat til vores saloners kunder, hvor købet på samme tid hjælper salonen, hvis de køber produkter på PS-Nielsen webshop. Når du som salonkunde indtaster din frisørs telefonnummer, sammen med rabatkoden, så får du 30% rabat, mens du også hjælper din frisør direkte.

Hav din frisørs telefonnummer klar, indtast det når du bliver bedt om det, og brug koden “hjælpepakke” i checkout – så kan vi alle hjælpe hinanden.