Fri fragt ved køb for 299

Levering 1 - 2 hverdage

INSIGHT

Alle INSIGHTs produkter indeholder minimum 96% naturlige ingredienser, vegansk, fri fra syntetiske farvestoffer, bruger genanvendt polyester-flasker, samt alle ingredienser stammer fra certificerede økologiske landbrug. Listen med fordele er meget længere, men disse fortrin giver et indblik i, hvad INSIGHT er for et mærke.  

Udover de miljømæssige fordele kan INSIGHTs produkter også noget helt særligt for dit hår. Produkterne bliver udviklet på laboratorier, hvor en kombination gammel visdom om plante-ekstrakter og plante-olier, bliver sat i synergi med ozoniseret vandOzoniseret vand er nøgleordet i produkternes renhed, da det gør produkterne mikrobiologisk rent ved en vedvarende proces, og undlader derfor at bruge konserveringsmidler som parabener og MIT. 

INSIGHT har udviklet specifikke produktserier som egner sig til sæsonændringer, hvor stress og miljø kun er nogle af de fysiske faktorer, som kan irritere hovedbunden, fremme skæl eller give hårtab. For at modvirke disse problemer, så tilbyder INSIGHT specifik behandling for at imødekomme ethvert behov. 

Hvad mangler du?